samarbeider med:


 
 


 

Kjapt og sunt- byen rundt!

Oslo Bysykkel er et samarbeid mellom Clear Channel Norway AS og Oslo Kommune. Oslo Bysykkel skal være tilgjengelig for alle som ønsker å benytte seg av ordningen. Da bysykkelordningen er reklamefinansiert, koster ikke etablering og driften av Oslo Bysykkel kommunen noe som helst. Reklamen på syklene og i stativene skal gi de nødvendige inntekter for å løse pålagte oppgaver.

Abonnementsbestilling:

Abonnementet koster kr. 80.- for kalenderåret 2010.

Gå inn på "Abonnement" pkt. 1 for å registrere deg og betale, og kortet vil bli sendt deg i posten. Vi henstiller til alle som ønsker bysykkelkort å registrere seg så tidlig som mulig, slik at kortet kan mottas i posten i god tid før sesongåpning.

Bysykkelkortet kan kun bestilles via vår nettside, eller evt. ved å ta kontakt med oss på tlf. 815 00 250.Turister som ønsker å benytte bysykler under sitt opphold i Oslo bes ta kontakt med Turistinformasjonen på Trafikanten, ved Oslo Sentralstasjon eller i Fridtjof Nansens plass 5, inngang Roald Amundsens gate (bak Rådhuset), som vil bistå med utleie av turistkort..

Vi opplever dessverre ekstremt mye hærverk og sabotasje på sykler og sykkelstativer om dagen og det er derfor færre sykler i drift. Vi klarer ikke å reparere og erstatte syklene fort nok. Vi gjør flere forskjellige tiltak for å få bukt med problemet, men det vil ta mesteparten av juni måned å komme i mål med det preventive arbeidet, samt ertstatte kondemnerte sykler. Vi har aldri opplevd tilsvarende omfang av hærverk siden sykkelordningen ble åpnet og beklager den negative utviklingen.


OBS-nytt for 2010

Ved retur av sykkel skal lyset mellom låsepinnene være grønt. Lyset vil blinke rødt/grønt ved lesing av sykkelens ID og så ende på permanent grønt igjen. Deretter må du forsikre deg at sykkelen er låst før du forlater den.

 

Abonnementsbetjening:

Åpent for utlån kl. 06:00-24:00.
Syklene kan returneres hele døgnet.

Driftsmeldinger: