Oslo Bysykkel samarbeider med:


 
 
Om ClearChannel Norway
 

ClearChannel Norway. er en del av det internasjonale mediaselskapet ClearChannel Outdoor, og leverer reklamefinansierte bymøbelløsninger til det offentlige. I Norge ble selskapet etablert april 1999, og har siden den gang inngått avtaler med 14 kommuner. ClearChannel Adshel har avtaler med Oslo, Oppegård, Skedsmo, Bærum, Sarpsborg, Halden, Drammen, Porsgrunn, Kristiansand, Haugesund, Trondheim, Bodø, Ålesund og Tromsø. Internasjonalt har Clear Channel over 6000 tilsvarende avtaler i 62 land, og har over 30 års erfaring med bymøbelløsninger.

ClearChannel Adshel har høye ambisjoner om å levere bymøbler av høy kvalitet og samarbeider med kjente designere og produktutviklere for å nå disse målene. En landsomfattende serviceorganisasjon bidrar til at bymøblene holdes ved like, og kan rykke ut på kort varsel ved eventuelle skader og hærverk.

Idet løsningene reklamefinansieres, kan også ClearChannel tilby en av Norges ledende reklamekanaler gjennom sitt landsomfattende nettverk av reklameskilt som er integrert i bymøblene. Dette er reklameskilt med svært god synlighet og av høy kvalitet, plassert der folk flest ferdes..