Oslo Bysykkel samarbeider med:


 
 
Informasjon om Bysykler
 

ClearChannel Norway har bysykler i tre norske byer, samt i en rekke utenlandske byer. Bysyklene er bygget for folk som ferdes i byen, og skal være tilgjengelige for alle.

For å benytte bysykkelordningen må man ha et abonnementskort. Dette kan kjøpes for en lav pris og gir adgang til syklene for ett kalenderår av gangen. For bestilling av bysykkelkort - klikk på ønsket by i menyen til venstre.

Vår og kommunenes ambisjon er at bysykler skal redusere forurensningene i bykjernen og utgjøre et sunt og miljøvennlig alternativ til tradisjonell transport. Det har også vært et mål at bysyklene skal øke utnyttelsen av kollektive transportmidler ved å "forlenge" rutetilbudet på en fleksibel måte. Ikke minst har også turister satt pris på syklene, og turistinformasjonen i Oslo og Trondheim har lagt ut turistkort som man kan deponere på.

For mer informasjon om turistkort og kjøp av abonnement vises det til de respektive sidene for disse byene.

Bysyklene er utstyrt med 4 gir, justerbart sete og en praktisk bagasjebærer på styret. De skal være lett tilgjengelig i de spesielle stativene som skal finnes ved alle sentrale knutepunkter og plasseres i byrommet etter avtale med kommunen. Stativene er elektroniske og varsler selv servicemannskapene ved feil eller andre behov. Våre servicemannskaper patruljerer og etterser syklene det meste av døgnet. Ved evt. spørsmål, kontakt oss på vår servicetelefon 815 00 250 som er betjent på hverdager mellom kl. 8:00-18:00. Utover dette kan melding legges på telefonsvarer, eller sendes bysykkel@clearchannel.no. God tur !